Η Εταιρεία


H  εταιρία Hisense Ιδρύθηκε το 1969 έχει εξελιχθεί σε έναν παγκόσμιο ηλεκτρονικό και πληροφοριακό κολοσσό.

Εμμένουμε στη στρατηγική “ανάπτυξης της τεχνολογικής βάσης του ήχου και στην εύρωστη λειτουργία”.

Έχουμε επιτύχει σταθερή και υγιή ανάπτυξη βάση στη βελτιστοποίηση της βιομηχανικής δομής ως θεμέλιο μας, στη τεχνολογική καινοτομία ως κινητήρια δύναμη, στη λειτουργία του κεφαλαίου ως μοχλό.

Στον 21ο αιώνα, η R&D ομάδα της Hisense, αποτελείται από ένα δυνατό, παγκόσμιο, ταλαντούχο κι έμπειρο διεθνές τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, που παίζει ζωτικό ρόλο στην επιτάχυνση της επέκτασης μας κι έχει δημιουργήσει ποικίλους τομείς εργασίας  μέσα στα χρόνια.

Η Hisense στηρίζεται από ψηφιακή τεχνολογία πολυμέσων, σύγχρονη τεχνολογία επικοινωνιών, τεχνολογία πράσινης ενέργειας ψύξης, τεχνολογία έξυπνης αστικής μεταφοράς, τεχνολογία οπτικής επικοινωνίας, τεχνολογία ηλεκτρονικής ιατρικής, τεχνολογία οθόνης λέιζερ, πολυμέσα κάλυψης, οικιακές συσκευές, ΙΤ ευφυή συστήματα πληροφοριών και σύγχρονη βιομηχανία ακίνητων περιουσιών. Το 2014, τα έσοδα από τις πωλήσεις της Hisense αποτελούνταν από 98 δισεκατομμύρια Yuan, κατατάχθηκε 5η ανάμεσα στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις ηλεκτρονικών πληροφοριών της Κίνας.

Η Hisense έχει δύο εταιρίες (Hisense Electric Co., Ltd (600060) στο Χρηματιστήριο της Σανγκάη και τη Hisense Kelon Electrical Holdings Company Ltd. (000921) στα Χρηματιστήρια της Shenzhen και της Σανγκάη). Η Hisense, επίσης, είναι κάτοχος τριών διάσημων εμπορικών σημάτων (Hisense, Keleon και Ronshen). Οι τηλεοράσεις Hisense, τα κλιματιστικά Hisense, τα ψυγεία Hisense, τα τηλέφωνα Hisense, τα κλιματιστικά Keleon και τα ψυγεία Ronshen έχουν όλα βραβευθεί ως διάσημες Κινεζικές μάρκες.

Οι τηλεοράσεις και τα κλιματιστικά Hisense επιλέχθηκαν ως τα Εθνικά Προϊόντα Άνευ Ελέγχου. Οι τηλεοράσεις Hisense έλαβαν την πρώτη Εθνική εξαγωγική εξαίρεση πιστοποίησης.

Ακόμη η Hisense είναι η πρώτη επιχείρηση που τιμήθηκε με το «Βραβείο Ποιότητας της Κίνας» δύο φορές. Διαθέτει εθνικό τεχνολογικό κέντρο και δύο ιδρύματα έρευνας και ανάπτυξης: το State Key Εργαστήριο της Ψηφιακής Τεχνολογίας Πολυμέσων και το Ερευνητικό Κέντρο Εθνικού Εξοπλισμού Αστικής Μεταφοράς των Ευφυών Τεχνολογιών. Η Hisense έχει κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στο Qingdao, τη Shenzhen, το Shunde, το Πεκίνο, τις Η.Π.Α. και την Ευρώπη. Το επιστημονικό και υψηλά αποδοτικό τεχνολογικό σύστημα καινοτομίας εξασφαλίζει πως η τεχνολογική καινοτομία είναι πάντα στην πρώτη γραμμή σε σύγκριση με τους εγχώριους ομολόγους μας.

Ανά τον κόσμο, η Hisense έχει βάσεις παραγωγής στη Νότια Αφρική, την Αλγερία, την Αίγυπτο και γραφεία πωλήσεων στην Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και στη Νοτιοανατολική Ασία. Τα προϊόντα Hisense εξάγονται σε πάνω από 130 χώρες και περιοχές παγκοσμίως.

 

logo_header

Επίσημος διανομέας για τα προϊόντα Hisense mobile στην Ελλάδα