“Το πρωτοποριακό & εναλλακτικό smartphone”!

Η πρωτοπορία και ο εναλλακτικός χαρακτήρας είναι δύο στοιχεία που σπανίζουν στα σημερινά smartphones, καθώς το 90% των συσκευών που υπάρχουν στη αγορά, ακολουθούν το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο.

Ωστόσο, η νέα πρόταση της Hisense, ονόματι A2, διαφέρει σε τεράστιο βαθμό σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, καθώς πρόκειται για ένα διαφορετικό smartphone το οποίο έρχεται με… δύο οθόνες (μία κανονική και μία με e-ink display)!

Hisense-A2-1

Φανταστείτε δηλαδή μία συσκευή που ενσωματώνει χαρακτηριστικά ενός πλήρως λειτουργικού smartphone, αλλά παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει και ως μία mobile reading device (όπως για παράδειγμα είναι το Amazon Kindle).

Αυτό είναι κάτι το πολύ βολικό για τους λάτρεις των e-books, καθώς τους βγάζει από τον κόπο να κουβαλούν μαζί τους μία πρόσθετη συσκευή. Η μπροστινή οθόνη του Hisense A2 είναι 5.5 ιντσών με ανάλυση στα 1080p, ενώ στο πίσω μέρος το E-Ink display σίγουρα κάνει τη διαφορά, καθώς εκτός από e-book reader (που επιτρέπει το διάβασμα ακόμη και κάτω από την αντηλιά) προσφέρει μία σειρά από πρωτοποριακά features που επιτρέπουν τον χειρισμό της πίσω οθόνης ως touch pad, ενώ μία εξίσου σημαντική λειτουργία είναι ότι σε περίπτωση έλλειψης μπαταρίας, ο χρήστης του Hisense A2 μπορεί να αντιστρέψει την Basic οθόνη του στο πίσω e-ink back cover και έτσι να εξασφαλίσει μπαταρία με ενεργειακή κατανάλωση που δεν ξεπερνάει το 10%.

Hisense-A2-3
Hisense-A2-2

Στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, στην καρδιά του Hisense A2 βρίσκεται ένας octa-core επεξεργαστής MSM8937, χρονισμένος στα 1.4GHz με 4GB μνήμης RAM, ενώ παράλληλα δύναται να σηκώσει με άνεση ακόμη και τα πιο απαιτητικά tasks.

Επιπλέον, το A2 διαθέτει κάμερες στα 16MP (main sensor) και 5MP (selfie cam), 64GB αποθηκευτικό χώρο (επεκτάσιμου μέσω microSD στα 128GB), ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του ανέρχεται στα 3090mAh. Εκτός από τα παραπάνω, ο χρήστης του A2 μπορεί να μιλήσει και από τις δύο πλευρές, ενώ ένα χαρακτηριστικό που το βρήκαμε πολύ βολικό είναι ότι το fingerprint scanner βρίσκεται τοποθετημένο στα πλάγια, προσθέτοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

Τέλος, η Hisense είχε την ιδέα να προσθέσει και μία θύρα υπερύθρων, η οποία με το κατάλληλο app μπορεί να μετατρέψει τη συσκευή σε ένα είδος universal controller για τον έλεγχο διαφόρων οικιακών συσκευών.

Δείτε το hands-on review μας από το MWC 2017 στη Βαρκελώνη και είμαστε σίγουροι ότι θα σας αφήσει άφωνους με τις εξελιγμένες δυνατότητες του…

πηγή άρθρου: Digital Life

logo_header

Επίσημος διανομέας για τα προϊόντα Hisense mobile στην Ελλάδα