Λας Βέγκας, Νεβάδα

7 – 8 Ιανουαρίου 2018 (Media Only)

9 – 12 Ιανουαρίου 2018

184.000+ Συμμετέχοντες          ||          4.000+ Εκθέτες          ||          1.200+ Ομιλητές

Η Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων (CES) είναι το παγκόσμιο κέντρο συγκέντρωσης όλων όσων διψούν για νέες τεχνολογίες!

Με την φετινή διεξαγωγή να λαμβάνει χώρα στο Λας Βέγκας της Νεβάδα (ΗΠΑ) και ξεκινώντας με τα Δελτία Τύπου από τις 7 Ιανουαρίου ενώ οι πύλες της έκθεσης να ανοίγουν επισήμως για όλους 2 ημέρες αργότερα (9 Ιανουαρίου) και να διαρκούν έως τις 12 Ιανουαρίου.

Έχει καθιερωθεί αποδεδειγμένα ως το καλύτερο μέρος για όλους τους πρωτοπόρους των τεχνολογιών εδώ και 50 χρόνια αλλά και η παγκόσμια σκηνή για τα πρωτοεμφανιζόμενα προϊόντα επόμενης γενιάς που θα βγουν στις αγορές! Αναμφίβολα προσελκύει κάθε χρόνο όλες τις εταιρείες ηγέτες της παγκόσμια αγοράς καθώς επίσης και τους πρωτοπόρους σε θέματα τεχνολογίας.

Από αυτήν την έκθεση δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και η Hisense, δίνοντας δυναμικά το παρόν  με την ομιλία της στην ημερίδα που διοργανώθηκε αποκλειστικά για Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

CES 2018 | Η Hisense θα πρωταγωνιστεί από την Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 με την αναμετάδοση των αγώνων από 37 κάμερες ταυτόχρονα!

Η Κινεζική εταιρεία Hisense είναι ήδη σε συνομιλίες με την μεξικανική τηλεόραση έτσι ώστε όσοι θα παρακολουθούν τους αγώνες μέσα από τηλεοράσεις Hisense να έχουν την δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ διαφορετικών πλάνων

Λας Βέγκας, Νεβάδα: Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο μιας και η Hisense ως επίσημος χορηγός του FIFA 2018 αλλάζει όσα ξέραμε και έρχεται να εκπλήξει με τις 37 κάμερες που θα χρησιμοποιούνται για την βιντεοσκόπηση των αγώνων παρέχοντας μια ανώτερου επιπέδου εμπειρία αποκλειστικά για όσους έχουν τηλεόραση Hisense!

Συνεχίζονται οι συνομιλίες μεταξύ της Hisense και των τηλεοπτικών σταθμών του Μεξικό για την αποκλειστική εφαρμογή που θα διατίθεται στις οθόνες όσων έχουν τηλεόραση Hisense, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες σε 4K HDR και από 37 διαφορετικές λήψεις, κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία.

“Μέχρι το 2018 θέλουμε να γίνουμε το Νο 2, με το πλεονέκτημα που μας δίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου για την ανάπτυξη στην μεξικάνικη αγορά» αναφέρει ο David Gold, Γενικός Διευθυντής της Hisense Μεξικού, μιλώντας στο Forbes.

Πηγή: Forbes.com.mx

logo_header

Επίσημος διανομέας για τα προϊόντα Hisense mobile στην Ελλάδα