«Ποιότητα που τείνει προς το άπειρο»!

Η Hisense γνωρίζουμε ότι ανήκει στους μεγαλύτερους παίκτες στη Κίνα, παίζοντας μάλιστα δυνατά σε δεκάδες διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων που ξεκινούν από smart TVs και λευκές συσκευές και φτάνοντας μέχρι τον κόσμο των Smartphones. Για αυτό λοιπόν η Hisense δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή της mobile τεχνολογίας, παρουσιάζοντας για μία ακόμη χρονιά ένα μικρό (αλλά αρκετά ενδιαφέρον) line-up mobile προϊόντων. Μία από τις συσκευές που αμέσως μας τράβηξαν την προσοχή ήταν το Hisense Infinity H11, ένα ποιοτικό mid-ranger που σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις, χωρίς να χρειάζεται να τιναχθεί η μπάνκα στον αέρα.

Infinity-H11-640x362

Το Infinity H11 (που μία γεύση από αυτό μπορείτε να πάρετε στο video που ακολουθεί), έρχεται με οθόνη στις 5.99 ίντσες (18:9 aspect ratio), η οποία διακρίνεται για τα εξαιρετικά λεπτά bezels της, ενώ σε επίπεδο σχεδιασμού ένα από τα στοιχεία που καθιστούν την πρόταση της Hisense τόσο ξεχωριστή είναι το curved 2.5D γυαλί που ουσιαστικά βοηθάει, έτσι ώστε η συσκευή να εφάπτεται με τέλειο τρόπο στο χέρι του χρήστη. Στα ενδότερα το Infinity H11 διαθέτει ένα octa-core SoC Snapdragon 430 MSM 8937 (με 4 πυρήνες να τρέχουν στα 1.4GHz και άλλους 4 πυρήνες στα 1.1GHz). Όσον αφορά τη μνήμη RAM που διαθέτει, τα 3GB γρήγορης DDR3 μνήμης είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς users, ενώ τα 32GB storage αποτελούν το στάνταρ της εποχής (μπορείτε να προσθέσετε microSD card που φτάνει τα 128GB).

Infinity-H11-2-640x362

Στα υπόλοιπα tech specs η πρόταση της Hisense έρχεται με main camera στα 12MP, ενώ οι λάτρεις των selfies αναμένεται να ξετρελαθούν, καθώς τα 16MP που προσφέρει η εμπρόσθια κάμερα της συσκευής σίγουρα μπορούν να καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς users. Επιπλέον, το Infinity «φοράει» λειτουργικό Android 7.1.2, διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων για μεγαλύτερο έλεγχο και… maximum security, ενώ τέλος η μπαταρία του ανέρχεται στα 3400mAh, πράγμα που σημαίνει ότι η άκρως ποιοτική πρόταση της Hisense παρέχει αναπαραγωγή HD video στις 19 ώρες, 315 ώρες stand by και περίπου 16 ώρες σε διάρκεια κλήσεων.

Infinity-H11-3-2-640x362

Το Infinity H11 ξεκίνησε να διατίθεται πρόσφατα και στη χώρα μας και αναμφίβολα πρόκειται για μία λύση που δεν θυσιάζει την ποιότητα για χάρη της οικονομίας και της μειωμένης τιμής. Αναμφίβολα, για μία ακόμη φορά η Hisense πέτυχε… διάνα!

Πηγή άρθρου: Digital Life

logo_header

Επίσημος διανομέας για τα προϊόντα Hisense mobile στην Ελλάδα